Salarisadministratie

~

Vaste prijs per loonstrook

NOAB-gecertificeerd

w

Gratis adviesgesprek

U bent hier: Home / Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden?

De verwerking van de salarissen van uw medewerkers is en blijft een vertrouwelijke zaak. Elke maand weer is het van belang dat de verwerking op tijd en correct wordt uitgevoerd. Daarnaast vergt een kwalitatief goede salarisadministratie tijd en specifieke kennis. Daarom is het raadzaam om de afweging te maken of het wel zo verstandig is om de loonadministratie in eigen beheer te houden. Ons kantoor neemt die taak graag van u over, zodat u zich volledig kunt richten op de voortgang van uw bedrijfsproces.

Werknemers zijn goud waard
Wat wij zeker niet moeten vergeten, is dat ook uw werknemers duidelijkheid willen hebben omtrent de juiste verwerking van de salarisgegevens. De loonverwerking moet in orde zijn. Uw werknemers moeten krijgen waar zij recht op hebben. Een duidelijke salarisspecificatie is daarbij van groot belang. Administratiekantoor De Wilde helpt u daar graag bij. Tevreden werknemers zijn immers goud waard!

Dé loonspecialist
De Wilde Loon- en Salarisverwerking is onderdeel van Administratiekantoor De Wilde en al jaren dé loonspecialist voor organisaties uit heel Nederland. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice kunt u rekenen op een zorgeloze overstap. De overstapservice is simpel. Wij nemen alle rompslomp voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven dat u naar ons gaat overstappen.

}

Snelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u belt. Heeft u een e-mail gestuurd of een offerte aangevraagd? Dan ontvangt u meestal dezelfde werkdag nog antwoord.

Online boekhouden

Vanaf elke locatie heeft u een actueel inzicht in uw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Start vandaag nog met online boekhouden en profiteer van alle voordelen.

w

Eigen contactpersoon

Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedereen heeft bij ons een eigen contactpersoon, die altijd voor u klaar staat en volledig op de hoogte is van wat er in uw bedrijf speelt.

Ontdek de mogelijkheden

Een vrijblijvende afspraak waarbij we u van advies voorzien? We gaan graag met u in gesprek.

Administratiekantoor de Wilde

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 08169078

Routebeschrijving

NOAB-gecertificeerd kantoor

Contactgegevens

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 6478.1615

Telefoon: 038 333 52 34
WhatsApp: 06 15 90 22 39

E-mailadressen:
info@administratiekantoordewilde.nl
info@dewildeloonensalaris.nl

 © 2019 Administratiekantoor De Wilde