Salarisadministratie

~

Vaste prijs per loonstrook

NOAB-gecertificeerd

w

Gratis adviesgesprek

Salarisadministratie uitbesteden?

De verwerking van de salarissen van uw medewerkers is en blijft een vertrouwelijke zaak. Elke maand weer is het van belang dat de verwerking op tijd en correct wordt uitgevoerd. Daarnaast vergt een kwalitatief goede salarisadministratie tijd en specifieke kennis. Daarom is het raadzaam om de afweging te maken of het wel zo verstandig is om de loonadministratie in eigen beheer te houden. Ons kantoor neemt die taak graag van u over, zodat u zich volledig kunt richten op de voortgang van uw bedrijfsproces.

Werknemers zijn goud waard
Wat wij zeker niet moeten vergeten, is dat ook uw werknemers duidelijkheid willen hebben omtrent de juiste verwerking van de salarisgegevens. De loonverwerking moet in orde zijn. Uw werknemers moeten krijgen waar zij recht op hebben. Een duidelijke salarisspecificatie is daarbij van groot belang. Administratiekantoor De Wilde helpt u daar graag bij. Tevreden werknemers zijn immers goud waard!

Dé loonspecialist
De Wilde Loon- en Salarisverwerking is onderdeel van Administratiekantoor De Wilde en al jaren dé loonspecialist voor organisaties uit heel Nederland. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Ontdek de mogelijkheden

Een vrijblijvende afspraak waarbij we u van advies voorzien? We gaan graag met u in gesprek.

Administratiekantoor de Wilde

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 08169078

Routebeschrijving

Gecertificeerd NOAB-kantoor

Contactgegevens

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 6478.1615

Telefoon: 038 333 52 34
WhatsApp: 06 15 90 22 39

E-mailadressen:
info@administratiekantoordewilde.nl
info@dewildeloonensalaris.nl

 © 2020 Administratiekantoor De Wilde