Administratiekantoor Kampen

Volledig online

NOAB-gecertificeerd

w

Gratis adviesgesprek

Ons administratiekantoor is gevestigd in Kampen en helpt u graag met het:

  • voeren van uw financiële administratie;
  • verwerken van uw salarisadministratie;
  • correct en tijdig invullen van uw belastingaangiftes en het geven van belastingadvies;
  • geven van advies en diensten rondom online boekhouden.

Ook tijd en geld besparen op uw boekhouding? 

Kies voor jarenlange ervaring. Kies voor de zekerheid van een NOAB-kantoor. Kies voor Administratiekantoor De Wilde.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice kunt u rekenen op een zorgeloze overstap. De overstapservice is simpel. Wij nemen alle rompslomp voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven dat u naar ons gaat overstappen.

}

Snelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u belt. Heeft u een e-mail gestuurd of een offerte aangevraagd? Dan ontvangt u meestal dezelfde werkdag nog antwoord.

Online boekhouden

Vanaf elke locatie heeft u een actueel inzicht in uw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Start vandaag nog met online boekhouden en profiteer van alle voordelen.

w

Eigen contactpersoon

Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedereen heeft bij ons een eigen contactpersoon, die altijd voor u klaar staat en volledig op de hoogte is van wat er in uw bedrijf speelt.

Het administratiekantoor in Kampen

Wilt u uw administratie uitbesteden aan een administratiekantoor in Kampen? Een administratiekantoor in de provincie Overijssel met wie u kunt sparren over uw toekomstplannen? En die u helpt bij het nóg beter sturen op uw cijfers? Administratiekantoor De Wilde helpt u kansen te zien en te benutten. Wij zijn gevestigd in de eeuwenoude Hanzestad Kampen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

NOAB-gecertificeerd kantoor in Kampen

Uw administratie en belastingaangiftes uitbesteden aan een NOAB-gecertificeerd kantoor? Dan bent u verzekerd van een solide administratie van uw bedrijf en fiscale zaken. Ons administratiekantoor in Kampen is een NOAB-gecertificeerd kantoor. Zo kunnen wij uw:

– financieringsaanvraag verzorgen;
– subsidiëring regelen;
– kostprijsberekening maken;
– salarisadministratie voeren;
– en optreden als adviseur bij onder andere beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

 

Meer dan cijfers

€ 850.000, is dat een klein of juist groot bedrag? Een getal op zich zegt niets. Voor een woning is het een flink bedrag. Als omzet van een grote organisatie is het een bescheiden bedrag. Kortom: bij cijfers hoort altijd een verhaal. Bij ons administratiekantoor in Kampen kijken wij daarom niet alleen naar de cijfers. Ons administratiekantoor in Kampen kijkt ook naar het verhaal achter de cijfers. Want de cijfers vertellen hoe het nog beter kan. Er ligt een schat aan kennis en inzicht verborgen in uw administratie. Het is de sleutel voor het succesvol laten groeien van uw bedrijf. Ons administratiekantoor in Kampen helpt u daarbij. Wij denken mee over de stappen die u als ondernemer kunt maken. Wilt u weten hoe u nóg succesvoller kunt ondernemen? Neem dan contact op met Administratiekantoor De Wilde.

 

Het administratiekantoor in de provincie Overijssel

Bent u op zoek naar een ervaren belastingadviseur in Kampen? Of naar een betrouwbare partner voor uw salaris- en/of financiële administratie? Neem dan gerust contact op met ons. Dat kan door te bellen naar 038 – 333 52 34 of een e-mail te sturen naar info@administratiekantoordewilde.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Ons administratiekantoor is gevestigd aan Ambachtsstraat 3B in Kampen. Dat is op bedrijventerrein Haatland, tegenover de Karwei. Vanaf de N50 is het nog geen vijf minuten rijden naar ons kantoor. Ook vanaf onze historische binnenstad met onder andere de Koornmarktspoort, Broederpoort, Cellebroederspoort, Kamper Kogge en Kampen Toren is het slechts vijf minuten rijden.

Administratiekantoor De Wilde is gevestigd in Kampen en ook goed bereikbaar vanuit Emmeloord, IJsselmuiden, Genemuiden, WezepZwolle en omgeving

Ontdek de mogelijkheden

Een vrijblijvende afspraak waarbij we u van advies voorzien? We gaan graag met u in gesprek.

Administratiekantoor de Wilde

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 08169078

Routebeschrijving

Gecertificeerd NOAB-kantoor

Contactgegevens

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 6478.1615

Telefoon: 038 333 52 34
WhatsApp: 06 15 90 22 39

E-mailadressen:
info@administratiekantoordewilde.nl
info@dewildeloonensalaris.nl

 © 2020 Administratiekantoor De Wilde