Administratiekantoor Ijsselmuiden

Volledig online

NOAB-gecertificeerd

w

Gratis adviesgesprek

Ons administratiekantoor in de regio IJsselmuiden helpt u graag met het:

  • voeren van uw financiële administratie;
  • verwerken van uw salarisadministratie;
  • correct en tijdig invullen van uw belastingaangiftes en het geven van belastingadvies;
  • geven van advies en diensten rondom online boekhouden.

Ook tijd en geld besparen op uw boekhouding? 

Kies voor jarenlange ervaring. Kies voor de zekerheid van een NOAB-kantoor. Kies voor Administratiekantoor De Wilde.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice kunt u rekenen op een zorgeloze overstap. De overstapservice is simpel. Wij nemen alle rompslomp voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven dat u naar ons gaat overstappen.

}

Snelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u belt. Heeft u een e-mail gestuurd of een offerte aangevraagd? Dan ontvangt u meestal dezelfde werkdag nog antwoord.

Online boekhouden

Vanaf elke locatie heeft u een actueel inzicht in uw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Start vandaag nog met online boekhouden en profiteer van alle voordelen.

w

Eigen contactpersoon

Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedereen heeft bij ons een eigen contactpersoon, die altijd voor u klaar staat en volledig op de hoogte is van wat er in uw bedrijf speelt.

Administratiekantoor in de regio IJsselmuiden

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio IJsselmuidenAdministratiekantoor De Wilde is gevestigd in Kampen, aan de andere kant van de oever van de IJssel. Wij verzorgen alle zaken op het gebied van financiële administratiesalarisadministratie en belastingadvies. Daarbij kijken wij niet alleen naar de cijfers, maar denken wij mee over de stappen die u als ondernemer in de provincie Overijssel kunt maken. U bent bij ons onder ander aan het juiste adres.

NOAB-gecertificeerd kantoor in de buurt van IJsselmuiden

Ons administratiekantoor in de regio IJsselmuiden is in het bezit van het NOAB-keurmerk. Het NOAB-keurmerk staat voor:

  • Kwaliteit waar u geen omkijken naar heeft
  • Up-to-date kennis en advies door permanente educatie
  • Laagdrempelig en oplossingsgericht: u bent geen nummer
  • Garantie
  • Klaar voor de toekomst

Gestart als administratiekantoor in IJselmuiden

Waar we ooit zijn gestart als administratiekantoor in IJsselmuiden, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een NOAB-gecertificeerd kantoor met een full service pakket voor zzp’ers en midden- en kleinbedrijf. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en daarom zijn wij in 2015 verhuisd. Wij zijn van bedrijventerrein Zenddijk in IJsselmuiden verhuisd naar een groter pand op bedrijventerrein Haatland in Kampen. U vindt ons aan de Ambachtsstraat 3B in Kampen, dat is nog geen 10 minuten rijden vanaf IJsselmuiden. Dit pand maakt een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf mogelijk.

Meer dan cijfers

Een getal op zich zegt niets. Neem bijvoorbeeld € 525.000, is dat een bescheiden of juist flink bedrag? Wanneer we met dit bedrag een woning willen kopen, is het een groot bedrag. € 525.000 is een klein bedrag als het de omzet van een grote organisatie gaat. Er zit altijd een verhaal achter cijfers, niet voor niets is ons logo daarom een komma. Wij zetten namelijk geen punt achter de cijfers, maar kijken ook naar het verhaal achter de cijfers. De cijfers en het verhaal achter de cijfers geven een schat aan informatie en nieuwe inzichten. Het stelt u in staat te bepalen waar de krenten in de pap zitten, waarop u moet bijsturen en wat u moet doen om investeringen zich te laten terugbetalen. Ons administratiekantoor in de regio IJsselmuiden kan u daarbij helpen. Wij zijn benieuwd, wat is het verhaal achter uw cijfers?

Meer weten?

Ons administratiekantoor dichtbij IJsselmuiden hanteert scherpe prijzen en bij ons bent u niet aan een contract gebonden. Klinkt dit te mooi voor woorden? Een telefoontje of e-mail en wij komen vrijblijvend bij u langs om alles toe te lichten. U kunt ons bereiken via 038 – 333 52 34 of info@administratiekantoordewilde.nl. Langskomen kan natuurlijk ook.  Wij zijn gevestigd aan Ambachtsstraat 3B in Kampen. Loop gerust eens binnen. Voor onder andere deskundigheid en kwaliteit of een adviesgesprek met onze ervaren belastingadviseur in de buurt van IJsselmuiden. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons administratiekantoor.

Administratiekantoor De Wilde is hét administratiekantoor voor IJsselmuiden, Emmeloord, Genemuiden, Kampen, WezepZwolle en omgeving.

Ontdek de mogelijkheden

Een vrijblijvende afspraak waarbij we u van advies voorzien? We gaan graag met u in gesprek.

Administratiekantoor de Wilde

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 08169078

Routebeschrijving

 © 2020 Administratiekantoor De Wilde