Over ons

Meer dan cijfers
Over Administratiekantoor De Wilde

Bij cijfers hoort altijd een verhaal en daarom zetten wij geen punt achter de cijfers. Niet voor niets staat er een komma in ons logo. Wij kijken ook naar het verhaal achter de cijfers, want dan slaat u pas echt de spijker op zijn kop. Er ligt een schat aan kennis en inzicht verborgen in uw administratie. Als u die inzet, kunt u betere beslissingen nemen en uw bedrijf laten groeien.

Hier staan wij voor

Onze 4 pijlers

Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice kunt u rekenen op een zorgeloze overstap. De overstapservice is simpel. Wij nemen alle rompslomp voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven dat u naar ons gaat overstappen.

}

Snelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u belt. Heeft u een e-mail gestuurd of een offerte aangevraagd? Dan ontvangt u meestal dezelfde werkdag nog antwoord.

Online boekhouden

Vanaf elke locatie heeft u een actueel inzicht in uw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Start vandaag nog met online boekhouden en profiteer van alle voordelen.

w

Eigen contactpersoon

Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedereen heeft bij ons een eigen contactpersoon, die altijd voor u klaar staat en volledig op de hoogte is van wat er in uw bedrijf speelt.

Over ons NOAB-kantoor

Ons kantoor is geaccrediteerd door NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dat betekent dat wij aan de strenge eisen van NOAB voldoen. Wij zorgen voor een solide administratie van uw bedrijf en fiscale zaken en zijn:

– de financieel manager die de financieringsaanvraag verzorgt, de subsidiëring regelt en de kostprijsberekeningen maakt;
– de personeelsdeskundige die de loonadministratie voert en helpt met het vaststellen van de juiste beloning;
– de inkoper van specialistische kennis die de vraag helder formuleert, waardoor onnodig dure adviesuren worden vermeden;
– de adviseur die optreedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Ontdek de mogelijkheden

Een vrijblijvende afspraak waarbij we u van advies voorzien? We gaan graag met u in gesprek.

Administratiekantoor de Wilde

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 08169078

Routebeschrijving

Gecertificeerd NOAB-kantoor

Contactgegevens

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 6478.1615

Telefoon: 038 333 52 34
WhatsApp: 06 15 90 22 39

E-mailadressen:
info@administratiekantoordewilde.nl
info@dewildeloonensalaris.nl

 © 2020 Administratiekantoor De Wilde