Salarisadministratie Kampen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
~

Vaste prijs per loonstrook

NOAB-gecertificeerd

w

Gratis adviesgesprek

Salarisadministratie uitbesteden?

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden aan een kantoor in Kampen? Het voeren van de loonadministratie is een nauwkeurige bezigheid en tijdrovend proces dat maandelijks terugkeert. U kunt het uzelf ook gemakkelijker maken. Tientallen bedrijven gingen u al voor: de loonadministratie uitbesteden aan ons Administratiekantoor in Kampen. Dan geeft u de zekerheid dat uw salarisadministratie correct en tijdig wordt uitgevoerd. Bovendien hebben zowel werkgevers als werknemers bij Administratiekantoor De Wilde altijd online inzicht in hun loonadministratie.

Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice kunt u rekenen op een zorgeloze overstap. De overstapservice is simpel. Wij nemen alle rompslomp voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven dat u naar ons gaat overstappen.

}

Snelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u belt. Heeft u een e-mail gestuurd of een offerte aangevraagd? Dan ontvangt u meestal dezelfde werkdag nog antwoord.

Online boekhouden

Vanaf elke locatie heeft u een actueel inzicht in uw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Start vandaag nog met online boekhouden en profiteer van alle voordelen.

w

Eigen contactpersoon

Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedereen heeft bij ons een eigen contactpersoon, die altijd voor u klaar staat en volledig op de hoogte is van wat er in uw bedrijf speelt.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Uw salarisadministratie uitbesteden aan ons kantoor in Kampen biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Het bespaart tijd
U houdt de urenstaten en personeelsmutaties bij, wij doen de rest. Zo blijft er meer tijd over voor uw business.

2. U hoeft zich niet te verdiepen in de complexe materie
Loonadministratie is een specialistisch onderwerp. In plaats van de steeds veranderde regels bij te houden, kunt u dit overlaten aan ons. Zo blijft ondernemen leuk.

3. Vaste prijs per loonstrook
Wilt u uw loonadministratie uitbesteden aan een kantoor in Kampen? Wij werken met een vaste prijs per loonstrook. Hierdoor is onze loonadministratie al interessant vanaf één loonstrook. Bovendien heeft u vooraf duidelijk inzicht in de investering.

NOAB-gecertificeerd kantoor Kampen
salarisadministratie Kampen

Ontdek onze diensten

Het niet goed en tijdig inspelen op nieuw wetten en regelgeving kunnen kostbare gevolgen met zich meebrengen. Daarom is het raadzaam om de afweging te maken of het wel zo verstandig is om de loonadministratie in eigen beheer te houden. Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden aan een kantoor in Kampen? De Wilde Loon- en Salarisverwerking is onderdeel van Administratiekantoor De Wilde en al jaren dé loonspecialist voor organisaties uit heel Nederland. Wij zijn uw vraagbaak op het gebied van arbeids- en ontslagrecht, sociale wetgeving, loonbelasting, de toepassing van CAO’s en geven hierover advies. Voor bedrijven die aan ons de loonadministratie uitbesteden verzorgen wij:

Uw loonadministratie aan ons kantoor in Kampen uitbesteden?

Uw salarisadministratie correct en tijdig voeren, dat is waar we goed in zijn. Door een persoonlijke benadering weten we u haarfijn te ondersteunen bij goed werkgeverschap. Neem voor meer informatie omtrent uw loonadministratie uitbesteden aan ons administratiekantoor in Kampen vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 – 333 52 34, een e-mail te sturen naar info@administratiekantoordewilde.nl of info@dewildeloonensalaris.nl of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

loonadministratie Kampen

Ontdek de mogelijkheden

Een vrijblijvende afspraak waarbij we u van advies voorzien? We gaan graag met u in gesprek.

Administratiekantoor de Wilde

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 08169078

Routebeschrijving