Boekhouder ZZP

Volledig online

NOAB-gecertificeerd

w

Gratis adviesgesprek

Administratiekantoor De Wilde is de boekhouder voor ZZP’ers. Net als iedere andere ondernemer is het voor u als ZZP’er ook belangrijk om uw administratie goed op orde te houden. Voor zowel uzelf als voor de Belastingdienst. Ontkomen doet u er niet aan en uitstellen zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer werk. U kunt er daarom maar beter voor zorgen dat u uw administratie goed op orde heeft. Hoe u dat het beste kunt aanpakken? Als ZZP’er heeft u met betrekking tot uw boekhouding de volgende opties:

  1. Uw volledige administratie zelf doorvoeren
  2. Uw administratie gedeeltelijk uitbesteden
  3. Uw administratie volledig uitbesteden

Of u nu voor optie 1, 2 of 3 kiest, u blijft eindverantwoordelijk voor de juistheid van uw administratie. Alleen daarom al is het verstandig om goed na te denken over wat u zelf doet en wat u laat doen. Wilt u uw administratie graag uitbesteden? Administratiekantoor De Wilde is gespecialiseerd in het verwerken van de boekhouding voor ZZP’ers. Wij zorgen als ervaren boekhouder voor de basis aan financiële gegevens die u nodig heeft. Daarbij kijken wij ook naar het verhaal achter de cijfers. Het is de sleutel tot succesvol ondernemen.

Ook tijd en geld besparen op uw boekhouding? 

Kies voor jarenlange ervaring. Kies voor de zekerheid van een NOAB-kantoor. Kies voor Administratiekantoor De Wilde.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice kunt u rekenen op een zorgeloze overstap. De overstapservice is simpel. Wij nemen alle rompslomp voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven dat u naar ons gaat overstappen.

}

Snelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u belt. Heeft u een e-mail gestuurd of een offerte aangevraagd? Dan ontvangt u meestal dezelfde werkdag nog antwoord.

Online boekhouden

Vanaf elke locatie heeft u een actueel inzicht in uw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Start vandaag nog met online boekhouden en profiteer van alle voordelen.

w

Eigen contactpersoon

Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedereen heeft bij ons een eigen contactpersoon, die altijd voor u klaar staat en volledig op de hoogte is van wat er in uw bedrijf speelt.

Onze diensten

Om zeker te zijn van een kloppende administratie is het in sommige situaties raadzaam uw administratie uit te besteden aan een administratiekantoor. Administratiekantoor De Wilde kan als boekhouder voor ZZP’ers het volgende voor u betekenen:

  • voeren van uw financiële administratie;
  • verwerken van uw salarisadministratie;
  • correct en tijdig invullen van uw belastingaangiftes en het geven van belastingadvies;
  • geven van advies en diensten rondom online boekhouden.

NOAB-kantoor

Of u nu ZZP’er of MKB’er bent, wanneer uw administratiekantoor over het NOAB-keurmerk geschikt weet u zeker dat het goed zit. Bent u op zoek naar een boekhouder voor ZZP’ers? Administratiekantoor De Wilde is een NOAB-gecertificeerd kantoor en dat betekent dat wij als boekhouder ons richten op ZZP en MKB. Wij voldoen aan een zwaar pakket van eisen voldoen en die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Bovendien hebben wij goede relaties met banken, de Belastingdienst en de overheid. En dat is wel zo makkelijk!

Ervaren boekhouder voor ZZP nodig?

Wilt u altijd een actueel inzicht in uw cijfers? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via 038 333 52 34, info@administratiekantoordewilde.nl of vul het contactformulier op onze website in. Onze ervaren boekhouder vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor ZZP’ers.

 

}

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur

Ontdek de mogelijkheden

Een vrijblijvende afspraak waarbij we u van advies voorzien? We gaan graag met u in gesprek.

Administratiekantoor de Wilde

Ambachtsstraat 3B
8263 AJ Kampen
KVK 08169078

Routebeschrijving

Hieronder een aantal interessante pagina’s omtrent de dienstverlening van Administratiekantoor De Wilde

Belastingadvies

Belastingadvies particulieren
Belastingaangifte ZZP

Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden
Salarisadministratie tarieven

Online boekhouden

Razendsnelle service

Eigen contactpersoon

Gratis overstapservice

 © 2020 Administratiekantoor De Wilde